Співачка Лєна Дарк повезла допомогу жителям Херсонщини

Наші земляки волонтери – співачка Лєна Дарк та Юлія Кириченко разом з однодумцями поїхали на Херсонщину, аби передати гуманітарну допомогу місцевим жителям.

Фото та відео з українського Херсона Лєна Дарк опублікувала на своїй сторінці у Facebook.

Два дні тому перед поїздкою співачка описала потреби, які сьогодні є у захисників.

“Привіт, наші друзі! Дуже багато потреб наразі для нашої Перемоги. Допоки ми прямуємо на Херсонщину, маємо не зупинятися для Донецького напрямку!!! Наш збір триває! І, на жаль, він дуже затягнувся, а бійці ТЕРМІНОВО потребують авто, для перевезення боєприпасів, доставки провізії та евакуації поранених з бойових позицій. Всі ми бачимо, яка погода, і це ще більше ускладнює їх непросту роботу. Заздалегідь вдячні всім, хто приєднається до збору коштів. На даний час маємо близько 27 тисяч. Ми дуже просимо долучитись всіх небайдужих. Давайте підтримаємо бійців і разом наблизимо перемогу!” – написала Лєна Дарк.

Детальніше про те, як долучитися до допомоги – ЗА ПОСИЛАННЯМ!

Ще з 2014 року разом з іншими українськими артистками Лєна Дарк відвідувала шпиталі та військові частини у складі “Жіночого концертного батальйону”.

В ті часи артистка багато разів їздила з концертами до наших військових на схід. За таку діяльність вона була нагороджена відзнаками Збройних Сил України. Тоді співачка зізнавалася, що захисники просять виступати у красивих концертних сукнях – це нагадує їм про життя поза війною, додає святкового настрою. Також просять співати не про війну, а про життя – кохання, також просять жартівливих пісень.

Благодійною діяльністю, співаючи для захисників, артистка займалася протягом 8 років.

Після повномасштабного вторгнення Росії на територію України співачка Лєна Дарк в перші ж дні війни вступила до лав добровольчого формування разом зі своїм чоловіком Андрієм. Згодом її чоловік перейшов служити до лав Збройних Сил, а Лєна залишилася в добровольчому батальйоні. Також Україну нині захищає брат Лєни Дарк Віктор.

Побувавши один раз у місці розташування Віктора з побратимами, наша землячка з однодумцями почали возити гуманітарну допомогу для захисників постійно. Так співачка, захисниця стала волонтером.

Нині раз на два тижні вона з друзями буває в гарячих точках, куди відвозить гуманітарну допомогу – продукти харчування, засоби гігієни, а також техніку, зокрема автомобілі, кошти на придбання яких збирають усі разом. На своїй сторінці у соцмережах співачка публікує рахунок та звернення. І таким чином спільними зусиллями збирають кошти на найнеобхідніше для захисників.

Як ми розповідали, нещодавно співачка Лєна Дарк повернулася з чергової поїздки на Схід України зі словами: “Бачачи це, хочеться кричати на весь світ!”

316535051 443661574605722 1040078145923531102 n 1
316546293 443661671272379 3956858148421147168 n 1

БІЛЬШЕ ЗА ТЕМОЮ

НАЙКРАЩА ПІДБІРКА НОВИН ЩОТИЖНЯ

Топ новин